bemarimees kirjutas:
Mida teha autoga mis on ostetud aga ostu lepinguga varuosadeks ja nüüd on eelmisel omanikul mingid võlad ja auto arestitud ja reaalselt autot pole enam. kuidas selle arvelt maha saab? teen mingi võltsitud lepingu mingile suvalisele inimesele keda reaalselt pole olemas..suht sundseisu pannakse inimesed siiski.
Seaduse vaakum.
Olen ka ise saanud selliseid käkke. Sain auto siis kui aresti polnud. Nüüd tekkis. Noh osadeks ära ja unustatud.
Kuidas omanik nüüd selle maha saab, ma ei tea.
Omal on ka paar vana käkki jäänud nii et neid enam ei ole. paberid jäid õhku siis kui ma aktiivsem striitreisser olin ja trahvide nõuded ulatusid taevani. Neid olematuid autosid ei saa ka enam maha sest mingid nõuded on neile jäänud. Täitur ei taha midagi teada et autot ei ole. Ark ütleb et täitur on jumal taevas ja nemad jumala tahet ei riku. Autod on ilmselt juba ammu ümbersulatatud mingiteks cherideks või korea sevroletiteks. Jäävadki õhku. Ajabki närvi et ma jään nüüd kuskile seaduse vaakumisse kus ei saa mitte midagi teha. Täis absurd.
Kas ma pean tegema kindlustuse autole mida ei ole ja mida ma ei saa isegi arvelt kustutada? Täis nonsennss.