Viimase pooleteise kuu jooksul vaadatud filmid.
Tucker & Dale vs EvilMeelelahutuseks täitsa ok film. Suhteliselt ajuvaba ja naljakas. Samas ka pisut verd ja muud sellist kerget horror kraami. Õudne ta iseenesest ei ole. Korralik happy end käib kah ikka asja juurde.
7/10
Goal! The Dream BeginsPäris hea, neist kolmest kõige parem. 6/10
Goal II: Living the DreamKah veel täiesti vaadatav, kuid mitte nii hea kui esimene. 5/10
Goal! IIISeda jura ma ei suutnud isegi lõpuni vaadata. 2/10 ehk venitaks isegi heal juhul välja.
The Lincoln Lawyer 8/10
Mõnus süvenemist vajav film. Vahepeal oli juba paras segadus, et kes, kus ja miks. Aga üldiselt väga mõnus story, kui on viitimist süveneda.
Rock'n'Rolla 5/10
Minule see film mingil põhjusel ei istunud. ei oskagi öelda, miks, aga üsna vägisi vaatasin üldse lõpuni. Võibolla liiga vähe tegevust sellise filmi kohta.
Valkyrie 9/10
Täpselt see, mis mulle meeldib. Sõjateemaline film, mis ei kajasta tegevust rindel.
Road to Perdition 7/10
Keskmisest parem teos, võibolla Tom Hanks ei olnud päris õige osatäitja selles filmis, harjunud tiba teistsugustes filmides teda nägema. Üldiselt aga täiesti vaadatav teos.
Gran Torino 9/10
Üldiselt mulle sellised imalad draamateosed ei meeldi, kuid see oli küll üllatavalt hea. Eastwood muidugi suutis megahästi enda osa välja mängida.
Training Day 7/10
Denzeliga filmid on alati istunud mulle. Samuti meeldis ka see film. Lisaks veel kergelt segadust tekitav sisu. Mida veel tahta.
Defiance 7/10
Jälle midagi sõjateemalist. Üldiselt üsna hea ning teistsugune, kui nad enamus kipuvad olema. Ootasin tegelikkuses natukene enamat, aga võib rahule jääda.
Bad Teacher 5/10
Ootused olid kõrgemale seatud igatahes. Ei midagi erilist, mõni naljakas koht, aga ajaviiteks käib küll.
Hall Pass 5/10
Täpselt sama lugu, ei midagi erilist. Owen Wilson tegi ennevanasti ikka hoopis teisest klassist huumorit, vähemalt istusid need eelnevad teosed paremini, kui tema viimased.
The Fighter 8/10
Täitsa hea film, minule meeldis. Actionit ning põnevust ikka oli.
True Grit 7/10
Võibolla mitte just päris minu maitse järgi film, aga täiesti vaadatav kraam vahelduseks. Kohati tundus nagu liiga imal. Aga no sellisest filmist ei saagi enamat tulla. Nii et tegelikkuses ikkagi täitsa ok.
Blood Diamond 9/10
Minu jaoks oli tegemist väga hea filmiga. Natukene teistsuguse sisu ja mõttega, kui tüüpiline kõmmutamine. Ning lisaks see Aafrika elu ja olu. Põnev igatahes.
This is England 7/10
Hoopis teistsugune film, kui seda tüüpiline Hollywoodi kraam on. Täiesti vaadatav ja põnev temaatika.