Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 22.12.2025 00:05

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 790, 791, 792, 793, 794, 795, 796 ... 949  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Huumor(Loe 1.posti)
PostitusPostitatud: 06.10.2013 10:09 
Kasutaja avatar

Miks te vaatate selliseid asju? :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 11:08 

siag kirjutas:
MrIroonia kirjutas:
siag kirjutas:
Selliste punnide( Kas just konkreetse) mõttest saate aru, kui elate Tallinna vanalinna laadses linna. Nagu seda on siis Helsingi keskusest suurem osa. Kitsad yänavad, veel kitsamad majadevahelised sissesõidud, kahel pool tänavat pargitakse, nii, et laius on kohati napilt 2 pisema auto laiust. Oma ligi 5m pika autoga olen suht tihti närvis, sest tööasjus vaja objektilt objektile liikuda ja ütleme nii, et kesklinnas parkimiskohta leida on suht raske. Oleks, kui auto oleks nii 3-3,5m pikk. Näide tänasest päevast neile, kes Helsingi keskust tunnevad. Objekt oli Unioninkatu 7, töömeestele oli vaja viia suur pakk pabereid ja 2 kohvrit tööriistu. Unioninkatul ega seal lähedal olevatel tänavatel parkimiskohta polnud, nii pidin auto jätma Makasiiniterminali parklasse, kus esiteks on parkimise hind 4 euri tund ja teiseks see asus objektilt nii umbes pool km. Ja siis kanna neid kohvreid ja kiru. Sellistel puhkudel mõtlen isegi, et oleks mingit rollerit või mopoautot vaja :D

kas sa oled objektidel ori?
Mina oleks vilet lasknud ja ahvid oleks ise oma tavaarile järgi kapanud. Nahh** mul tarvis mingite kompsudega ukerdada. Kehvemal juhul oleks objekti juures ohukad peale, eelnevalt ette helistanud rähnidele, et kobigu tänavale, tavaari üle andnud ja selle 2 minuti seismise pärast küll keegi ei sure...

Jah, oleks kõik ülemused sellised, et töömehed on rähnid ja ahvid, oleks väga paljudel raske töötada.

E: Need on minu "ahvid ja rähnid" ja iga minut, mis nad tegelevad muu, kui töötegemisega, on kahjum mulle isiklikult :)

Või kui pole tööandja vaid töötaja siis teed seda mida tööleping või ülemus ütleb :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 13:26 
Kasutaja avatar

üleüldse tuleks sellised ahvid ja rähnid tempokamalt tööle survestada, te nad jõuaks ka paarisaja meetri kaugusel oma töövahenditel järgi käia. Koristad ka nende eest ja toidad lusikaga? Kahjum ju sulle, kui nad ei saa iga minut tööd teha...
Kui "ülemus" objektilt na**ui tõmbab, siis niikuinii venitavad siis kummi ja tööandja kiidab, kui kõvad töömehed tal on :D
PS. olen ka ehitusel töötanud ja tean küll, kuidas asjad käivad :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 13:37 

Kas sind on shitasti koheldud mõnel tööl või oled ise selline orjapidaja olnud? Täiesti inimlik ju, et keset tööd ei sega inimesi ja aitad neid. Kõiki loodriteks tembeldada on ka naljakas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 14:14 

Iroonia ise oli ju miski kaubikujuht ? Kole lugu, kui sellise mõttemaailmaga inimene kelleg ülemus on, siukste m-ide all töötades tulebki kummi venitada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 14:16 

MrIroonia kirjutas:
üleüldse tuleks sellised ahvid ja rähnid tempokamalt tööle survestada, te nad jõuaks ka paarisaja meetri kaugusel oma töövahenditel järgi käia. Koristad ka nende eest ja toidad lusikaga? Kahjum ju sulle, kui nad ei saa iga minut tööd teha...
Kui "ülemus" objektilt na**ui tõmbab, siis niikuinii venitavad siis kummi ja tööandja kiidab, kui kõvad töömehed tal on :D

Eriti hull suhtumine. Tööandja sa tõonäoliselt ei ole või kui oled siis väga väikese kökatsi omanik. Kui mul on objekt mille ehitusega pean tegelema siis jah, nii tööriista rendist kui espakist vms kohast palun asjad täpselt aadressile tuua. Kui mingi könn hakkab ahvidest ja rähnidest pärast tellimust köhima siis see jääb viimaseks korraks, kui antud ettevõttega tegemist teen ja punkt. Minu pärast tehku mehed objektil mida iganes ise tahavad - projekti lõppemiseks on kuupäev ja kuidas see vastavaks kuupäevaks tehtud saab on töö võtja või tegija otsustada.

EDIT: mingi suurema asja kulleriga koju lased tuua endale siis on ka okei, kui kullerfirmale pleki kinni taos ja kaup mingi 200 meetrit eemale tanklas krt teab kus kohas maha visatakse?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 14:52 
Kasutaja avatar

Kullerfirma paneb sul täpselt sama moodi selle asja tänaval maha ja peab ikka see "rähn" järgi jooksma. Minuteada ei too küll ükski kullerfirma, vähemalt Eestis, kaupa sulle kuskile kortermaja korteri ukse taha. Alati pead ise välja jooksma. Mingil firmal äkki oli ka majasisene transport hinnakirjas, aga see jälle lisatasu eest. Samas pead ei anna kas ja kellel.
Seoses tööga tellime ka päris palju kaupa kullerfirmadega ja alati jäetakse alla admini kätte, isegi allkirja ei taheta 95% juhul tellijalt endalt. Vahest harva on kutsutud alla allkirja andma. Üleval järgi on vast ainult paar korda käidud kogu selle aja jooksul ja siis on ka on-site garantii teema, kus müüja tellib kullerfirma, kes kaube neile tagasi toob. Need teinekord tõesti käivad ise majapeal järgi.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 15:05 

dellu kirjutas:
Kullerfirma paneb sul täpselt sama moodi selle asja tänaval maha ja peab ikka see "rähn" järgi jooksma. Minuteada ei too küll ükski kullerfirma, vähemalt Eestis, kaupa sulle kuskile kortermaja korteri ukse taha. Alati pead ise välja jooksma. Mingil firmal äkki oli ka majasisene transport hinnakirjas, aga see jälle lisatasu eest. Samas pead ei anna kas ja kellel.
Seoses tööga tellime ka päris palju kaupa kullerfirmadega ja alati jäetakse alla admini kätte, isegi allkirja ei taheta 95% juhul tellijalt endalt. Vahest harva on kutsutud alla allkirja andma. Üleval järgi on vast ainult paar korda käidud kogu selle aja jooksul ja siis on ka on-site garantii teema, kus müüja tellib kullerfirma, kes kaube neile tagasi toob. Need teinekord tõesti käivad ise majapeal järgi.

See on loomulikult ok ja nii peabki olema. Aga jutt oli kuskilt paarisaja meetri kauguselt asjadele järgi kobistada. pakivedu.ee vennad alati on mul tuppa asjadele järele tulnud millegipärast :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 19:52 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:

Sul ikka mõtlemist üldse ei ole. Mis juhtub, kui näiteks ehitusmees nüüd selle asja järgi tuleb!? Jõuab tööriistaga objektile, väsinud, vaja puhata natuke, kirub, tõmbab suitsu. Tööjärg on kadunud, hakkab otsima kuhu enda tööriistad jättis. Tund läinud!
Kui on väike objekt, siis on loogiline, et mehed tõmbavad ise suurema sodi kokku, saavad ise ka liikuda.
Suurmatel objektidel ongi kasulik palgata sinusuguseid vendi, kes suuga teevad rohkem tööd kui kätega. Tassivad tööriistu, käivad objektil koristamas, varustavad puuduolevaga.
Ma ei tea küll palju teenivad need mehed, kuid kas on parem palgata oskaja ehitaja koristama 12 euro eest tunnis või on kasulik palgata koristaja 6 euro eest tunnis? Õige jah, sa oled ärimees, mitte mina :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 19:56 
Kasutaja avatar

MrIroonia elab ju unistuste maal, kuna ise ta hetkel on ilmselgelt söögiahela madalamas otsas siis ikka ju meeldib unistada, et kui äss oleks boss olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 19:59 
Kasutaja avatar

CTX kirjutas:
Iroonia ise oli ju miski kaubikujuht ? Kole lugu, kui sellise mõttemaailmaga inimene kellegi ülemus on, siukste m-ide all töötades tulebki kummi venitada :D

Ma olen riigipalgaline/maksumaksja raha eest, seega logelemine on juba töökorraldusese kirjas.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 06.10.2013 20:02 

E: panin mööda :D

Viimati muutis a4tech, 06.10.2013 20:20, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 20:04 
Kasutaja avatar

Uskumatu, kuidas kohe orjakaubandus elavnema hakkas. Enne istusite arvuti taga käsi per*e all surnuks, et hiljem "võõrast" saada ja nüüd tulid kõik wannabe firmajuhid siia tatti pritsima :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 21:01 

Minu toodud näite koha pealt veel nii palju, et antud hetkel oli endal nagunii vaja objektile minna. Ja noh, eks siis edaspidi üritan m****m ülemus olla, et foorumi sõpradele meeldida. X5/Q7 käib ka asja juurde?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 22:46 

siag kirjutas:
Minu toodud näite koha pealt veel nii palju, et antud hetkel oli endal nagunii vaja objektile minna. Ja noh, eks siis edaspidi üritan m***im ülemus olla, et foorumi sõpradele meeldida. X5/Q7 käib ka asja juurde?

viimasel ajal on länkar mu meelest rohkem teemas, võin ka eksida.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 790, 791, 792, 793, 794, 795, 796 ... 949  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis