Toivoku kirjutas:
NO alguses medium rare ,siis juba pöf ala tartar ja sealt edasi on veganluseni ainult üks samm .
toores liha ja veganlus on ju skaala erinevad otsad.
Mul ema tampis ikka igasuguste nakkuste hirmu söögitegemise alla ja peale. Siiani teen süüa nii, et kõik asjad peavad pestud olema, päris toorest liha käsitlen hoolega jne. Aga kõige tähtsam on jätkuvalt tooraine. Selle koha pealt on mul vedanud - Tüdrukud OÜ lihapood on kohe kõrval, liha värske nagu oleks ise mõne looma maha löönud. Nagu ma ütlesin, on liha valmis siis, kui väljatulev mahl on selge, aga liha on veel roosa. Mingi prisma valmispakendatud veisefilee oli aga sihuke närakas, et lekkis punast vett välja, aga liha oli juba ammu tumehalliks tõmmanud.
Böf tartari troikast tellides tuli kelner lauda ja küsis et "teile oli salmonelloosi ja paelussi combo?". Aga oi kui hästi maitses külma viina kõrvale.
Kõige naljakamad on jah muidugi need, kes kiidavad, et "oi kui hea asi, mis siin sees on" ja siis teada saades jooksevad öökima. Mulle peaks sellise reaktsiooni saamiseks ajusid vms väga kahtlasi asju sisse söötma. Miski mahlast pandaperset või vaalavänta sööks tuimalt edasi.