MrIroonia kirjutas:
InterFace kirjutas:
htc one x ning htc 8s ja 8x puhul olge ettevaatlikud seemisnahksete asjade ning mobiilikottidega.
suutsin enda paar päeva vana 8s just ära "rikkuda". jätab suured mustad plekid peale mis mitte kuidagi maha ei tule.
sai nii EMTs käidud kuna telefoniga pole kaasas juttu, et taoline materjal halvasti mõjub ning käisin elisast kust koti ostsin, et seal pole ka vastavat juttu. nüüd ootan mõlemast kohast kõne , et mis edasi saab.
sellise välimusega ei ostaks seda enam keegi kunagi hiljem ära.
konkreetselt kõik nurgad on süsimustad ja tagakülg ka suuri laike täis.
Vastu tuult kus*mine...
Ise jagelen juba pikemat aega Tele2-ga.
Veekindlal telefonil tuvastati niiskuskahjustus, mis garantiialla ei lähe. Põhjus proosaline- laadimispesa (USB) katte korduval avamisel ja sulgemisel kate kulub ja veekindlus ei pruugi olla hiljem enam tagatud. Samamoodi pole sellist infot ostes MITTE KUSKILT saadaval. Vaidlus kestab ja lõppu pole veel näha.
See, et mingi telefonikott tegi telefoni plekiliseks on VEEL KAUDSEMALT nende probleem ja ma ei usu, et kumbki pool end süüdi tunnistab ja sinu heaks midagi tegema hakkab...
Minul oli sarnane vaidlus telefoniga, mida ma ei olnud kasutanud väljas, seisis toas laua peal. Alguses olid puutetundliku ekraaniga probleemid- tark internet tõi soovituse kohe kohe saabuva tarkvara uuenduse. Tuli aga probleem jäi. 9 kuud hiljem, siis ekspertiis selgitas, et niiskusekahjustus, uus emaplaat 250 eurot oma taskust vaja maksta, kui soovin korda teha.
Tarbijakaitse unusta siin ära, mõttetud tegelased.
Lubasin kohtusse anda! Otsisin kolmandat osapoolt, kes teeks telefonile ekspertiisi sellekohta, kas niiskuse tekkimine telefoni on põhjustatud minupoolt või mitte. Seda põhimõtteliselt ei ole võimalik Eestis teha, kõik teevad koostööd kellegiga.
Lõpuks läksin Staadioni mobiiltelefoni hooldusse. Nemad olid selle telefoni saatnud Leetu ja seal oli ekspertiis tehtud. Ütlesin, et tehke telefon lahti, tehke pildid tõendusmaterjaliks kohtus!
Telefoni kasutusjuhendis on väljatoodud telefoni kasutamise temperatuur. Piisab sellest, kui talvel külmaga lähed tuppa ja sellest juba tekib kondents. Milles siis kasutajad on süüdi?
Lõppkokkvõttes jäi asi nii, et lahtivõtmisel lubasid vaadata kas saab korda, puhastada või midagi teha odavalt. Arve tuli 30 eurot ja telefon korras!
Nüüd aga loo kokkuvõte! Väidetav minupoolselt tekitatud niiskusekahjustus tekkis telefonile sellel ajal, kui 99% ajast seisis toas. Nüüd kus ma telefoni olen kasutusele võtnud igapäevaselt ja tihti saanud ka vihmapiisku... Telefon töötab probleemideta!
Seda loota, et keegi vabatahtlikult niiskusekahjustuse kinnimaksab on lootusetu. Ühtegi juhtumit kus sellega kohtusse pöörduti, mina ei leidnud. Niiskusekahjustus võib alles ilmneda 6 kuud hiljem, mitte järgmine päev. Kuulsin lugu, kuidas pakendist avatud telefon ei töötanud ja põhjus niiskusekahjustus. Seega, unustage ära kallid telefonid, eriti kui neid peate järelmaksuga võtma. Hind on sama mis televiisoril või tahvelarvutil.
Mis veel! Tuttav kes töötab EMT-s rääkis, et telefoni transpordil võib esineda juhuseid, kus kullerfirma ei suuda kaupa õhtuks kohaletoimetada ja kaup jääb ööseks autosse! Ma olen suhteliselt kindel, et nende telefonide transpordil ei ole mingeid reegleid, mis väldiks niiskuskahjustuse tekkimise.
Soe soovitus, kogu materjal, lase pildid teha ja mine kohtusse, isegi siis kui kaotad. Las tõestavad, et niiskuskahjustus ei ole tekkinud poes jahedas ruumis, las tõestavad, et kaup on transporditud õigetes tingimustes, las tõestavad, et niiskuskahjustus ei teki külma ja sooja äkilise vahetusega. Kasutusjuhendis ei ole kirjas, et talvel tuppa minnes pead telefoniga imetrikke tegema, et vältida niiskuse teket. Samamooni ei ole kirjas, et kummikindaid pead kandma, kui soovid telefoni kasutada! Väidetavalt võib niiskest käest ka niiskusekahjustus tekkida
Igatahes edu!