Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 27.08.2025 09:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 10.03.2013 02:29 

mis selline korralik iphone 4 maksab hetkel mitte 4s?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2013 03:47 
Kasutaja avatar

250 max kasutatuna koos karpide jms pahnaga . võrgulukus telefoni saad ca. 140 euri eest , kusjuures viisaka välimusega telefone mõtlen .

Uuriks siin ka , et kas keegi HTC HD2'le on androidi ise peale lasknud ? Ma ei mõtle seda SD kaardilt jooksvat OS'i , vaid nagu püsivalt windowsi androidiks vahetanud . Selle SD variandiga ei toimi playstore ja palju muid vidinaid ning peale restarti on seis sama mis enne androidi installimist .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2013 09:54 
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
htc one x ning htc 8s ja 8x puhul olge ettevaatlikud seemisnahksete asjade ning mobiilikottidega.
suutsin enda paar päeva vana 8s just ära "rikkuda". jätab suured mustad plekid peale mis mitte kuidagi maha ei tule.

sai nii EMTs käidud kuna telefoniga pole kaasas juttu, et taoline materjal halvasti mõjub ning käisin elisast kust koti ostsin, et seal pole ka vastavat juttu. nüüd ootan mõlemast kohast kõne , et mis edasi saab.
sellise välimusega ei ostaks seda enam keegi kunagi hiljem ära.
konkreetselt kõik nurgad on süsimustad ja tagakülg ka suuri laike täis.

Vastu tuult kus*mine...

Ise jagelen juba pikemat aega Tele2-ga.
Veekindlal telefonil tuvastati niiskuskahjustus, mis garantiialla ei lähe. Põhjus proosaline- laadimispesa (USB) katte korduval avamisel ja sulgemisel kate kulub ja veekindlus ei pruugi olla hiljem enam tagatud. Samamoodi pole sellist infot ostes MITTE KUSKILT saadaval. Vaidlus kestab ja lõppu pole veel näha.

See, et mingi telefonikott tegi telefoni plekiliseks on VEEL KAUDSEMALT nende probleem ja ma ei usu, et kumbki pool end süüdi tunnistab ja sinu heaks midagi tegema hakkab...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2013 12:25 

oskab keegi ehk öelda mis hinda võiks küsida hetkel heas korras HTC Desire HD eest ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2013 12:57 
Kasutaja avatar

müüakse olenevalt seisukorrast 140-200€

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2013 13:47 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
InterFace kirjutas:
htc one x ning htc 8s ja 8x puhul olge ettevaatlikud seemisnahksete asjade ning mobiilikottidega.
suutsin enda paar päeva vana 8s just ära "rikkuda". jätab suured mustad plekid peale mis mitte kuidagi maha ei tule.

sai nii EMTs käidud kuna telefoniga pole kaasas juttu, et taoline materjal halvasti mõjub ning käisin elisast kust koti ostsin, et seal pole ka vastavat juttu. nüüd ootan mõlemast kohast kõne , et mis edasi saab.
sellise välimusega ei ostaks seda enam keegi kunagi hiljem ära.
konkreetselt kõik nurgad on süsimustad ja tagakülg ka suuri laike täis.

Vastu tuult kus*mine...

Ise jagelen juba pikemat aega Tele2-ga.
Veekindlal telefonil tuvastati niiskuskahjustus, mis garantiialla ei lähe. Põhjus proosaline- laadimispesa (USB) katte korduval avamisel ja sulgemisel kate kulub ja veekindlus ei pruugi olla hiljem enam tagatud. Samamoodi pole sellist infot ostes MITTE KUSKILT saadaval. Vaidlus kestab ja lõppu pole veel näha.

See, et mingi telefonikott tegi telefoni plekiliseks on VEEL KAUDSEMALT nende probleem ja ma ei usu, et kumbki pool end süüdi tunnistab ja sinu heaks midagi tegema hakkab...

Minul oli sarnane vaidlus telefoniga, mida ma ei olnud kasutanud väljas, seisis toas laua peal. Alguses olid puutetundliku ekraaniga probleemid- tark internet tõi soovituse kohe kohe saabuva tarkvara uuenduse. Tuli aga probleem jäi. 9 kuud hiljem, siis ekspertiis selgitas, et niiskusekahjustus, uus emaplaat 250 eurot oma taskust vaja maksta, kui soovin korda teha.
Tarbijakaitse unusta siin ära, mõttetud tegelased.
Lubasin kohtusse anda! Otsisin kolmandat osapoolt, kes teeks telefonile ekspertiisi sellekohta, kas niiskuse tekkimine telefoni on põhjustatud minupoolt või mitte. Seda põhimõtteliselt ei ole võimalik Eestis teha, kõik teevad koostööd kellegiga.
Lõpuks läksin Staadioni mobiiltelefoni hooldusse. Nemad olid selle telefoni saatnud Leetu ja seal oli ekspertiis tehtud. Ütlesin, et tehke telefon lahti, tehke pildid tõendusmaterjaliks kohtus!
Telefoni kasutusjuhendis on väljatoodud telefoni kasutamise temperatuur. Piisab sellest, kui talvel külmaga lähed tuppa ja sellest juba tekib kondents. Milles siis kasutajad on süüdi?
Lõppkokkvõttes jäi asi nii, et lahtivõtmisel lubasid vaadata kas saab korda, puhastada või midagi teha odavalt. Arve tuli 30 eurot ja telefon korras!
Nüüd aga loo kokkuvõte! Väidetav minupoolselt tekitatud niiskusekahjustus tekkis telefonile sellel ajal, kui 99% ajast seisis toas. Nüüd kus ma telefoni olen kasutusele võtnud igapäevaselt ja tihti saanud ka vihmapiisku... Telefon töötab probleemideta!
Seda loota, et keegi vabatahtlikult niiskusekahjustuse kinnimaksab on lootusetu. Ühtegi juhtumit kus sellega kohtusse pöörduti, mina ei leidnud. Niiskusekahjustus võib alles ilmneda 6 kuud hiljem, mitte järgmine päev. Kuulsin lugu, kuidas pakendist avatud telefon ei töötanud ja põhjus niiskusekahjustus. Seega, unustage ära kallid telefonid, eriti kui neid peate järelmaksuga võtma. Hind on sama mis televiisoril või tahvelarvutil.
Mis veel! Tuttav kes töötab EMT-s rääkis, et telefoni transpordil võib esineda juhuseid, kus kullerfirma ei suuda kaupa õhtuks kohaletoimetada ja kaup jääb ööseks autosse! Ma olen suhteliselt kindel, et nende telefonide transpordil ei ole mingeid reegleid, mis väldiks niiskuskahjustuse tekkimise.
Soe soovitus, kogu materjal, lase pildid teha ja mine kohtusse, isegi siis kui kaotad. Las tõestavad, et niiskuskahjustus ei ole tekkinud poes jahedas ruumis, las tõestavad, et kaup on transporditud õigetes tingimustes, las tõestavad, et niiskuskahjustus ei teki külma ja sooja äkilise vahetusega. Kasutusjuhendis ei ole kirjas, et talvel tuppa minnes pead telefoniga imetrikke tegema, et vältida niiskuse teket. Samamooni ei ole kirjas, et kummikindaid pead kandma, kui soovid telefoni kasutada! Väidetavalt võib niiskest käest ka niiskusekahjustus tekkida :D
Igatahes edu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2013 13:52 
Kasutaja avatar

üks vaheetapp selgub järgmine/ülejärgmine nädal ja siis selgub, kas nad tunnistavad või ei. Siis kohtusse minek jah.

Mina olen paraku jah, selle lõhkise küna ees- maksan järelmaksu, kuid telefon on endiselt esinduses, kuna ma ei nõsutu remonti kinni maksma (ka ei ole mulle telefonitsi öeldud, palju remont maksma läks). Samuti ei küsitud enne remondi sooritamist, kas ma ÜLDSE tahan remontida lasta.
Teoorias on edaspidiseks ka garantii katkenud, kui ma nõustun omapoolse niiskuskahjustuse tekitamisega. Hetkel siis telefon 11 kuud vana ja sellest 3 kuud remondis olnud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 18:17 
Kasutaja avatar

Milline on hetkel parim android, hinnaklassis kuni 300€? Või on kohe-kohe miskit tulemas?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 19:18 

Mul kukkus sony xperia 10 mini jääauku kalastades,et suht ei jama,sest tegu oli ikka väga hea telefoniga,aga hinnaklassi ei tea sellel telefonil,sest see oli vahetusel saadud!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 19:37 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
Milline on hetkel parim android, hinnaklassis kuni 300€? Või on kohe-kohe miskit tulemas?
uuena on selles hinnaklassis väga raske midagi HEAD leida..ühel see, teisel too asi jama...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 20:07 
Kasutaja avatar

SII on parim 300euri eest ma arvan

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 20:49 
Kasutaja avatar

Reimers kirjutas:
SII on parim 300euri eest ma arvan

vs L9?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 20:56 
Kasutaja avatar

Mis see L9 on ? Mingi LG järjekordne aretis või ? Ei pidanud need LGd ju vastupidavad olema või kuidas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 21:04 

Reimers kirjutas:
Mis see L9 on ? Mingi LG järjekordne aretis või ? Ei pidanud need LGd ju vastupidavad olema või kuidas

Ei,lg uuemad telefonid on vastupidavad,see oli vanasti kui need lg ei pidanud vastu,aga nüüd peavad!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2013 15:38 

eestimees kirjutas:
Reimers kirjutas:

Ei,lg uuemad telefonid on vastupidavad,see oli vanasti kui need lg ei pidanud vastu,aga nüüd peavad!

Võin ka seda kinnitada, ei tea kas lihtsalt jopanud või mis aga endal juba üks algeline LG nutikas (p500) pea 2 aastat olnud, telefoniga juhtunud igasugu põnevaid asju, alates autoga ülesõitmisest kuni mitu tundi hanges vedelemiseni, maha kukkumised pea igapäevased. Ekraan suht tuhmiks kulunud juba rämedast vatti saamisest, aga töötab igas olukorras ja ideaalselt. Võrreldes sõpradega kellel üle ühe on ekraanid ämblikud esimesestest kukkumistest siis võin oma LG junni kiita küll, paraku jääb selle mudeli riistvara juba kõvasti ajale jalgu, nii et tuleb uuema vastu vahetada varsti.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis