Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 31.03.2026 16:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 730, 731, 732, 733, 734, 735, 736 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 04.11.2013 11:45 
Kasutaja avatar

Pildil olev VW Passat. Udutulelaternas kasutatakse selleks mitte ette nähtud pirne.

...kui moraalijüngrit mängida (selle liiklusdebiilikute häbiposti fb lehe ühe haldajana), siis tuleks ühiskonnas ise olla eeskujuks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 11:50 
Kasutaja avatar

ardiilves kirjutas:
rain0102 kirjutas:
Mind blokiti liiklusdebiilide lehelt ära, sest ma panin pildi, kus selle lehe omanik parkis kõnniteel nii, et takistas jalakäijaid. :(

Mul on kahju vaadata kohe kui leili te suudate minna selle teema peale :D. Ei saa aru mis teil hinges kriibib kuid las olla. Tegu on ilupildiga ning jalakäijaid ma ei takistanud ammugi. Mine kohale ja vaata natukene olukorda siis saad aru kuhu see auto on pargitud (peatatud pildi tegemiseks). Teiseks lisan, et kui sul/teil on isiklik vimm minu vastu siis tulge rääkige minuga otse, mitte interneti vahendusel ja teistele kuskilgi striitreissi foorumis oma kurba elu kurtes. Niivõrd täiskasvanud inimene võiksid ikkagi olla, kuid ega teie seltskonnas on vist jah kombeks siin foorumis kurta mitte minuga otse rääkima tulla (tuues näite eelmisest korrast kui mulle ei meeldinud, et mu auto peale soditi sõrmega tolmu sisse).

Siia juurde lisan veel, et jah olen selle lehe haldaja kuid absoluutselt mitte ainukene.

Sinu sõnad: ..kui sul/teil on isiklik vimm minu vastu, siis tulge rääkige minuga otse, mitte interneti vahendusel..

Seega kui sulle kellegi parkimine ei meeldi, mine ütle talle seda otse, kui julged, mitte ära topi pilte ülesse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 11:54 
Kasutaja avatar

jyrgenpii kirjutas:
Pildil olev VW Passat. Udutulelaternas kasutatakse selleks mitte ette nähtud pirne.

...kui moraalijüngrit mängida (selle liiklusdebiilikute häbiposti fb lehe ühe haldajana), siis tuleks ühiskonnas ise olla eeskujuks.

Ei leia küll et oleksin mitte eeskujuks. Tore, et sa nii hästi tead mis pirnid mul udutuledes on. Üks asi on see, et seal pole neid pirne enam ammu ja teiseks see, et tegu on täiesti okeide hõõgpirnidega ja ülevaatusel ei öeldud sellise asja kohta midagi. Enne kui midagi öelda, tasub endas kindel olla.

Meie pole ilkunud kellegi auto üle või selle tehnonõuetele vastamise või mittevastamise üle. Tahaks, et inimesed oleks liikluses viisakad ning üksteisega arvestavad nagu me seda ise oleme. Leiame, et ei võta tükki küljest korralikult õigele kohale joonte vahele parkimine (isegi kui peab 20m rohkem jalutama selleks, et poodi jõuda) ning liikluses pöörde tegemisel või rea vahetamisel suunatule näitamine. Ei ole meie pedandid ning ei ole ka keegi teine kuid jutt on elementaarsest viisakusest mitte sellest kas sõidad linnaliikluses 50-ga või 55-ga või sellest mis pirnid sul udutuledes on. Mõistan ka teid, et kui ei ole millestki kinni haarata siis leitakse ikka midagi mille kallal nuriseda. Meid pisiasjad ei huvita.

Oleme inimestele ka öelnud, et võiksid viisakalt parkida ning liigelda, aga kuna ainukene vastus mida sa sealt saad on sõim siis proovime teisi meeteode.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 11:55 
Eliit
Kasutaja avatar

ardiilves kirjutas:
Tanel kirjutas:
Debiilsus on see leht, muud mitte midagi

Igalühel oma arvamus. Leian, et leht on suutnud saavutada seda mille jaoks ta loodi. Kõik kes ennast vähegi puudutatuna tunnevad on tagajalgadel ennast pooleks higistanud, et meid maha teha ja täis sõimata igas võimalikus kanalis.

Teiste parkimise üle irisemine tundub kuidagi vaevu põhikooli lõpetanud delfi d€ biilikute mängumaana. Pole kuulnud, et mõni normaalsel järjel olev inimene viitsiks taolise asjaga jaurata.
Neid pilte võite oma jüngitega kaubanduskeskuste parklates 60tk päevas teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 12:00 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
ardiilves kirjutas:
Tanel kirjutas:
Debiilsus on see leht, muud mitte midagi

Igalühel oma arvamus. Leian, et leht on suutnud saavutada seda mille jaoks ta loodi. Kõik kes ennast vähegi puudutatuna tunnevad on tagajalgadel ennast pooleks higistanud, et meid maha teha ja täis sõimata igas võimalikus kanalis.

Teiste parkimise üle irisemine tundub kuidagi vaevu põhikooli lõpetanud delfi d€ biilikute mängumaana. Pole kuulnud, et mõni normaalsel järjel olev inimene viitsiks taolise asjaga jaurata.
Neid pilte võite oma jüngitega kaubanduskeskuste parklates 60tk päevas teha.

Jällegi tore, et tead nii hästi milline või kes ma olen. Edu sulle sellega!

Võiksime tõesti neid pilte meeletult päevas koguda, aga tead miks see nii ei ole? Sellepärast, et me oleme tavalised inimesed, käime tööl ning mõni pilt saab klõpsatud siis kui tõesti kogemata juhtume nägema midagi. Ega me neid asju otsimas ei käi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 12:05 
Kasutaja avatar

ardiilves kirjutas:
Mul on kahju vaadata kohe kui leili te suudate minna selle teema peale :D. Ei saa aru mis teil hinges kriibib kuid las olla. Tegu on ilupildiga ning jalakäijaid ma ei takistanud ammugi. Mine kohale ja vaata natukene olukorda siis saad aru kuhu see auto on pargitud (peatatud pildi tegemiseks). Teiseks lisan, et kui sul/teil on isiklik vimm minu vastu siis tulge rääkige minuga otse, mitte interneti vahendusel ja teistele kuskilgi striitreissi foorumis oma kurba elu kurtes. Niivõrd täiskasvanud inimene võiksid ikkagi olla, kuid ega teie seltskonnas on vist jah kombeks siin foorumis kurta mitte minuga otse rääkima tulla (tuues näite eelmisest korrast kui mulle ei meeldinud, et mu auto peale soditi sõrmega tolmu sisse).

1) Ilupilti võib teha kõnniteel? Kust otsast sa teed vahet kumb on rohkem lubatud kas see, et teine jooksis poodi ostma ruttu midagi väga vajalikku või sina oma passatit kõnniteel "ilupildile" jätta tahad?
Debiil oled siis seljuhul ju sinagi, miks sa iseennast oma lehele üles ei pane?

2-3) Miks sa siis ise ei lähe räägi otse nende "debiilikutest" parkijatega parklas, miks sa ise ei ole nii "täiskasvanud" et otse rääkida, vaid teed selle jaoks eraldi kuradi facebooki lehe ja lisad sinna pilte ja tembeldad teisi inimesi debiilikuteks?

Omast arust parandad raskelt maailma, Ardi? Kas sind on tõesti nii palju kiusatud?

Millal päris mendiks hakkad? Sobiks sulle üsna hästi tähtsa näoga oks laiali mundris ringi jalutada ja vahtralehe eest rahvale sumpsi väänata või vigase numbritule eest korduvale saata.
VÕi näiteks kindlasti MUPO võtaks sinusugust usinat noort tahtejõulist sitanäppu lahkelt vastu oma kogukonda, kindlasti oleks sul seal ees suur ja helge tulevik ja karjäär jalutades uhkelt ringi meie parklates ja tänavatel uhkusega parkimiskviitungeid välja jagades.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 12:08 
Kasutaja avatar

Hendri kirjutas:
ardiilves kirjutas:

1) Ilupilti võib teha kõnniteel? Kust otsast sa teed vahet kumb on rohkem lubatud kas see, et teine jooksis poodi ostma ruttu midagi väga vajalikku või sina oma passatit kõnniteel "ilupildile" jätta tahad?
Debiil oled siis seljuhul ju sinagi, miks sa iseennast oma lehele üles ei pane?

2-3) Miks sa siis ise ei lähe räägi otse nende "debiilikutest" parkijatega parklas, miks sa ise ei ole nii "täiskasvanud" et otse rääkida, vaid teed selle jaoks eraldi kuradi facebooki lehe ja lisad sinna pilte ja tembeldad teisi inimesi debiilikuteks?

Omast arust parandad raskelt maailma, Ardi? Kas sind on tõesti nii palju kiusatud?

Millal päris mendiks hakkad? Sobiks sulle üsna hästi tähtsa näoga oks laiali mundris ringi jalutada ja vahtralehe eest rahvale sumpsi väänata või vigase numbritule eest korduvale saata.
VÕi näiteks kindlasti MUPO võtaks sinusugust usinat noort tahtejõulist sitanäppu lahkelt vastu oma kogukonda, kindlasti oleks sul seal ees suur ja helge tulevik ja karjäär jalutades uhkelt ringi meie parklates ja tänavatel uhkusega parkimiskviitungeid välja jagades.

:hail täpselt sellest ma räägingi :D. Tundsid puudutatuna ennast? Loe natukene postitusi ja saad vastuse selle otse rääkimise kohta. Ma jätan teid nüüd siia omaette kaklema. Kena päeva!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 12:09 
Kasutaja avatar

Korralik liikleja isiklikult 2011 aastal:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

viewtopic.php?f=48&t=61860&p=650266#p650266

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 12:11 
Kasutaja avatar

Täielik tropp, kuidas saab üldse kedagi kottida selline asi, kas mingi suvaline vend pargib joonte vahel vms, ja see sama sõimaja on samasugune ise :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 12:13 
Kasutaja avatar

Ei tea midagi,sellest ma yritasingi rääkida,nyyd peab lihtsalt kino tegema kui see tropp aru ei saa asjadest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 12:26 
Kasutaja avatar

Nukker on ikka kui inimesel pole eluga midagi targemat teha. Minu autot seal veel ei ole ja kui tuleb ei ole ka lugu, täiesti kama ausaltöeldes. Kui aga ennast pildistamas taban siis astuks küll ligi ja soovitaks noormehele muid vaba aja veetmise vorme.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 12:27 

Siim kirjutas:
Ei tea midagi,sellest ma yritasingi rääkida,nyyd peab lihtsalt kino tegema kui see tropp aru ei saa asjadest.

Ja sa Siim oled see kõige targem siin. Miks sa korraldad mingit jama kui ise ei ela Eestiski?
Kui sinust seal lehel pole juttu siis milleks sul seal vinguda?
Rohkem tundub, et just sina ei saa asjadest aru

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 12:35 
Kasutaja avatar

No ennast ajab ka vihale, kui mõni on parkimisjoonte vahel diagonaalis ja sina pead leiutama kuidas autosse mahtuda või normaalselt välja saaks sõita. Aga olgem ausad, seal lehel on nii mõnigi pilt lauslollus. Näiteks see käruga pilt. Mis moodi siis käruga oleks pidanud parkima. Tagant ära võtma seniks, käru ühele ja auto teisele kohale? Päris üle ka ei tasu pingutada. Olen käruga isegi nii parkinud, heal juhul saab küll 3 koha peale ka, kui käru kääri tagurdada, aga ikkagi. Kui on 2 rida kohti, siis võib ju järjest parkida, aga tavaliselt on siis ka häda, et isegi kõige tagumisse nurka parkides on pärast mõlemal pool sul autod joonepeal kõrval ja katsu siis käruga koos sealt välja keerata. Targem ongi igal juhul ikkagi sedasi üle joonte jätta.
Ardi auto vist peaks ju endine politseihärrade töövahend olema, eks sealt tuli aura kaasa (ei olnud isiklik märkus, vaid lihtsalt vastus/tähelepanek eelmistele küsimustele)

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Viimati muutis dellu, 04.11.2013 12:41, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 12:38 
Kasutaja avatar

J6le julgelt v6tab s6na ja s6imab k6iki debiilideks,mis ta ei karda et nime avalikustamisel mingi n6rgema närvikavaga vend talle sisse s6idab?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2013 12:47 

Siim kirjutas:
J6le julgelt v6tab s6na ja s6imab k6iki debiilideks,mis ta ei karda et nime avalikustamisel mingi n6rgema närvikavaga vend talle sisse s6idab?

A sa ei karda?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 730, 731, 732, 733, 734, 735, 736 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis