rain0102 kirjutas:
Mind blokiti liiklusdebiilide lehelt ära, sest ma panin pildi, kus selle lehe omanik parkis kõnniteel nii, et takistas jalakäijaid.

Mul on kahju vaadata kohe kui leili te suudate minna selle teema peale

. Ei saa aru mis teil hinges kriibib kuid las olla. Tegu on ilupildiga ning jalakäijaid ma ei takistanud ammugi. Mine kohale ja vaata natukene olukorda siis saad aru kuhu see auto on pargitud (peatatud pildi tegemiseks). Teiseks lisan, et kui sul/teil on isiklik vimm minu vastu siis tulge rääkige minuga otse, mitte interneti vahendusel ja teistele kuskilgi striitreissi foorumis oma kurba elu kurtes. Niivõrd täiskasvanud inimene võiksid ikkagi olla, kuid ega teie seltskonnas on vist jah kombeks siin foorumis kurta mitte minuga otse rääkima tulla (tuues näite eelmisest korrast kui mulle ei meeldinud, et mu auto peale soditi sõrmega tolmu sisse).
Siia juurde lisan veel, et jah olen selle lehe haldaja kuid absoluutselt mitte ainukene.
Siim kirjutas:
Nyyd palun kõigi reisserite abi

postitage võimalikult palju sitta sinna,mida õudsamat seda parem siis keegi ei taha seda lehte näha ja kaotab oma mõtte,see pole kyll normaalne käitumine aga selline leht pole kaugeltki normaalne ....
https://www.facebook.com/debiilikud?hc_location=streamSimo sina?