Nende kaklejate jutu peale siin ei oskagi nagu midagi öelda...
Minu arvates oleneb see täiesti inimesest, iga mees, kes sul mõnda võitlussporti harrastab, ei lähe esimese asjana rusikaga vehkima. Mõni teeb lihtsalt seda kui trenni, mõni loodab enesekaitset omandada, mõnele teisele jälle lihtsalt meeldib.
Lõvikonservi annab trenn juurde paratamatult (alguses kindlasti), miks? Sellele ma vastata ei oska. See video näide MMA mehest- härrasmees ei ole minu teada mitte kusagil MMA trennis käinud, küll olen kuulnud tema nime rahvatantsurühma nimekirjas. Härrasmees oli hiljem konstaablilt veidike pisduleid saanud ka. Mida ma selle jutuga nüüd öelda tahan on see, et kõik, kes mõnes võitlustrennis käivad ei ole suured jobud.
@aeg-ajalt käin võitlustrennis ja pidin lihtsalt sõna võtma

, erinevate asjaolude pärast justnimelt aeg-ajalt, mitte pidevalt. Mina käin trennis, kuna sedasorti sport on mulle meeltmööda ja boonusena veidi oskust tänava jaoks kui vaja(veel pole pmts kordagi vaja läinud). Kõik trennikaaslased on normaalsed inimesed, pole ühtegi debiilikut veel kohanud...
Lisaks jõusaal, varem käisin pidevalt, praegu jällegi erinevate asjaolude tõttu aeg-ajalt.
Suvel mängin natukese jalgpalli.